Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

A MARUYAMA-ról röviden...

A MARUYAMA MFG.CO., INC-t 1895-ben alapították egy egyszerű elv alapján: tartós, kiváló minőségű szerszámokat állítanak elő, azoknak a felhasználóknak, akiknek gépeik a megélhetést biztosítják.

"Több mint egy évszázada a "bootstrap" szellemiség mentén határozzuk meg magunkat, amelyhez szenvedélyes kiválóságra való törekvés párosul."

A Maruyama és az Uchiyama család vállalkozásukat tűzoltó készülékek gyártásával kezdték 1895-ben, melyet 1918-tól kézi permetezők készítése követett. az elektromos permetezőgép kifejlesztésével 1933-ban, a MARUYAMA fontos szerepet játszott a katasztrófavédelemben , az élelmiszer-termelésben és egyéb mezőgazdasági ágazatokban a nagy világgazdasági válság éveiben.

Az évek alatt a MARUYAMA lett a világ vezető gyártója a katasztrófavédelmi berendezések, a nagynyomású ipari pumpák, permetezők, valamint az ipari kétütemű kézi kertészeti gépek gyártásában.

A MARUYAMA az extrém igénybevételre alkalmas kereskedelmi minőségű berendezéseit, mezőgazdasági permetezőit és kertészeti gépei világszerte forgalmazza. A MARUYAMA által előállított termékek kiváló minőségűek és páratlan megbízhatósággal rendelkeznek. Azok az emberek, akik a gépeiktől függenek a legjobbat követelik meg és ez az amit a MARUYAMA nyújtani tud.

Ügyfélszolgálat
Szénási Károly
20/418-47-30

info@kertitop.hu

Személyes átvétel
üzletünkben:

2462 Martonvásár
Kuti András u. 1.
(7-es főút 29-es km)
H - P : 7-17
Szombat: 7-12
Kiemelt gyártók és partnerek

Oleo-Mac

 

Oregon

 

 

Kramp

 

Briggs and Stratton

 

Felco