Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

A szomszéd fűnyírója mindig zöldebb? Újítson be egyet!

Mindegy, hogy az ember hobbinak vagy éppen sorscsapásnak éli meg a kerti munkálatokat, tény, hogy egy minőségi fűnyíróval vagy traktorral összehasonlíthatatlanul jobb eredményt érhetünk el. A megfelelő eszköz azonban nem hullik csak úgy az ölünkbe, a tájékozatlanság pedig könnyen oda vezethet, hogy új szerzeményünknek jóformán semmi hasznát nem vesszük. Segítünk eligazodni a kerti kütyük dzsungelében!

Fűnyíró traktor - nagypályásoknak

Pár száz négyzetméteres pázsithoz bőven elég lehet egy tolókaros fűnyíró, amennyiben azonban a telek mérete egy futballpályáéval vetekszik, érdemes egy ráülős fűnyíróval egyszerűbbé és gyorsabbá tenni a folyamatokat. Ezek a gépek akár profi felhasználásra is alkalmasok, de otthoni célokra is megállják a helyüket. Minőségi fűnyíró traktorainkat itt találja.

fűnyíró traktorok

Tologatós fűnyíró - a kertváros kondigépe

A családi ház elengedhetetlen tartozéka, mint a muskátli és a kerti törpe. Egyesek a benzines, mások az elektromos változatra esküsznek, az igazság pedig szokás szerint félúton van. Előbbiek tökéletesek nagy területekre, erősebb vágóteljesítményüknek köszönhetően pedig hatékonyabbak árammal működő társaiknál. Utóbbiak ugyanakkor környezetbarát és fenntartható megoldást jelentenek, és egy átlagos, néhány száz négyzetméteres telken bőven megbirkóznak feladatukkal. Válassza ki az Ön igényeihez illő fűnyírót itt!

tolókaros fűnyíró

Robot fűnyíró - minőség, luxus, kényelem

Okoseszközök vesznek minket körül mindenhol az otthonunkban. Miért kéne ennek másképp lenni a kertben? Az önjáró fűnyíró robotok helyettünk dolgoznak, extra funkcióikkal pedig tökéletes gyepszőnyeget hagynak maguk után. Külön előnyük, hogy rendkívül csendesen működnek, így vasárnap délután sem kell őrjöngő szomszédoktól tartani. A legtöbb modellben a biztonságra is nagy hangsúlyt fektetnek: a földről felemelve azonnal leállnak, indításuk pedig kizárólag egy egyedi PIN-kód beütése után lehetséges. Robot fűnyírók széles választékban itt.

fűnyíró robot

Fűnyíró tartozékok - a szép gyep a részletekben lakozik

Hiába a legjobb, legmodernebb fűnyíró, megfelelő karbantartás nélkül bizony jelentősen csökken a hatékonyság. Az ékszíjak és a gumiabroncsok időben történő cseréjével a munka is könnyebb lesz és a gép élettartama is megnő. Egy-egy praktikus kiegészítővel pedig a speciális műveleteket is könnyedén elvégezhetjük. Ilyen lehet például egy mulcsozó készlet, vagy egy hótoló és hólánc, amivel a kerti traktorunknak télen is remek hasznát vehetjük. Fűnyíró ékszíjainkat itt böngészheti végig.

rendszeres fűnyírással szebb a gyep

Védőruházat - biztonság mindenekelőtt

Az ördög nem alszik - tartja a mondás, és bizony a legtapasztaltabb kertészt is érhetik váratlan balesetek. A megfelelő, minőségi védőruházattal ugyanakkor megelőzhető a baj! Egy védősisakban vagy vágásbiztos nadrágban nyugodtabban eshetünk neki a fűnek, előbbi pedig az allergiás tüneteket is képes enyhíteni. A fűnyíráshoz szükséges védőruházatot itt találja.

Minőségi termékek profi és hobbi gyepmestereknek - böngéssze végig webshopunk kínálatát!

Ügyfélszolgálat
Szénási Károly
20/418-47-30

info@kertitop.hu

Személyes átvétel
üzletünkben:

2462 Martonvásár
Kuti András u. 1.
(7-es főút 29-es km)
H - P : 7-17
Szombat: 7-12
Kiemelt gyártók és partnerek

Oleo-Mac

 

Oregon

 

 

Kramp

 

Briggs and Stratton

 

Felco