Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

A Honda márkáról

Komoly cég, márkanév történelem

A HONDA kezdetben kizárólag motorkerékpárok fejlesztésével és gyártásával foglalkozott, csak 1963 augusztusában mutatták be első négykerekű járművüket a japán piacon. A kisgépek gyártása is csak a későbbiekben honosodott meg. Az első kis motor, a „H” típus 1959-ben jelent meg, majd azt követte rövidesen az első teljesen saját fejlesztésű kapálógép is.

76 év gyártói tapasztalat

A Honda már 76 éve gyárt beépíthető motorokat, így ezen a téren elég nagy tapasztalattal rendelkezik. A folyamatos fejlesztéseknek és a kiemelkedő minőségnek köszönhetően a Honda márkanevet a világ minden táján ismerik és elismerik.

Kiváló minőség

A HONDA kisgépek a világ minden táján a profi minőséget képviselik, legyen szó akár kerti-, akár ipari gépekről.

Japán technológia

A HONDA kisgépek a világ minden táján a Japánban kifejlesztett technológia szerint készülnek. A HONDA gyárakban japán mérnökök felügyelik a gyártás minden folyamatát, ezzel is biztosítva a japán precizitást és szakértelmet.

Tartósság
A HONDA kisgépek a
megfelelő karbantartás mellett akár több tíz évig segíthetik munkájában! A gépek extra tartós alapanyagokból készülnek, motorjaik tartós igénybevétel esetén is túlszárnyalják a szavatolt üzemóra számot! Hobbi célra gyártott motoroknál ez minimum 1 000, az ipari motoroknál pedig 2 000 üzemórát jelent.

Könnyű használhatóság

Hölgyek és idősebb urak számára is könnyen használható gépek – ez a HONDA! A kezelőszervek és a technikai fejlesztések okán a HONDA minden kisgépe könnyedén és hatékonyan irányítható, használatuk nagyban megkönnyíti a munka elvégzését.

Könnyű indíthatóság

A HONDA kisgépei könnyített indítású motorral szerelt gépek, ezáltal nem kell túl nagy erőt kifejteni ahhoz, hogy beindítsuk azokat. A jól karbantartott és megfelelően használt motorok már az első berántáskor beindulnak.

Biztonságos (valódi CE)

A HONDA mérnökei nagy figyelmet szentelnek a gépek tervezése során a biztonságnak. Érintésvédelmi és munkavédelmi szempontból is biztosítják a termékek használata során a biztonságot. A felhasznált anyagok és az alkalmazott fejlesztések egyik legfőbb szempontja a biztonság. A HONDA kisgépek a világ minden táján alkalmazott biztonsági előírásoknak megfelelnek, beleértve a legszigorúbb szabályozásokat is.

Alacsony fogyasztás

Az egyre dráguló üzemanyag árak mellett egyáltalán nem elhanyagolható a gépek üzemanyag-fogyasztása sem. A HONDA kisgépei a precíz és pontos tervezésnek és gyártásnak köszönhetően élen járnak az alacsony fogyasztást mérő versenyben.

Környezetbarát
A HONDA hisz abban, hogy a motorizáció növekedésével egyidejűleg csökkenteni kell az ehhez kapcsolódó környezeti ártalmakat. Élenjáróvá lépett elő az ezen a területen végzett kutatások, ill. fejlesztések területén, melyek eredményei már világszerte elismertek. (VTEC technológia, mini 4 ütemű motorok, alternatív energiaforrással hajtott autó, ...) A Honda gyárai Japánban, Észak-Amerikában és Európában bevezették az ISO 14001 legszigorúbb környezetvédelmi kontrollját és előírásait.

1+2 év valódi garancia

Az eredeti Honda gépek tulajdonosai megbízhatóságuk és könnyen kezelhetőségük miatt választják termékeinket, amely mellé – megköszönve hűségüket – cégünk 1+2 év teljes körű garanciát biztosít. Meg vagyunk győződve arról, hogy gépeink kiállják a próbát és megfelelő karbantartás mellett hosszú időn át megkönnyítik tulajdonosaik munkáját.

Ügyfélszolgálat
Szénási Károly
20/418-47-30

info@kertitop.hu

Személyes átvétel
üzletünkben:

2462 Martonvásár
Kuti András u. 1.
(7-es főút 29-es km)
H - P : 7-17
Szombat: 7-12
Kiemelt gyártók és partnerek

Oleo-Mac

 

Oregon

 

 

Kramp

 

Briggs and Stratton

 

Felco