Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

A Snapper márkáról

...rögtön a kezdetektől

Az első önjáró fűnyíró létrehozójaként 1951-ben, a Snapper a kerti munka egyszerűbbé tételének élén jár. Ma a Snapper kínálja a kerti gépek egyik legszélesebb választékát. Fűnyíró traktorok, gyalogkíséretes fűnyírók, amelyekre könnyű használat, áramvonalas design, és egyszerű 3 N 1 átalakíthatóság oldalkidobós fűnyíróból mulcsozóvá vagy fűgyűjtőssé. Ahogy elégedett vásárlóink mondják, ennél egyszerűbb már nem is lehetne. A Snapper gépek az amerikai Briggs & Stratton gyárában készülnek.

Hozzáadott érték – a Snapper viszonteladók

Míg a nagy kereskedelmi láncok mindent elkövetnek, hogy új fűnyírót adjanak el, ne felejtse el számításba venni, mit kínálhat Önnek helyi Snapper kereskedője, amit ezek a nagy áruházak nem tudnak. A Snapper viszonteladóknál tapasztalt, elhivatott, a termékeket jól ismerő szakértők adnak tanácsot, válaszolnak kérdéseire, és ajánlják az Ön igényeinek megfelelő Snapper terméket. Ha Snapperbe fektet, egy olyan termék lesz a birtokában, amely évekig megbízható teljesítményt nyújt. Ezenkívül viszonteladója szervizelést, támogatást nyújt fűnyírója egész élettartamán keresztül.

 

A Snapper sokáig bírja

Ha Snapper terméket vásárol, nagyszerűen fekteti be pénzét.  
A Snapper már több mint 60 éve gyártja megbízható fűnyíróit.
A Snapper fűnyírókat hosszú időn keresztül használhatja.
Akár még egy 20 éves géphez is tudunk alkatrészt biztosítani.

 

Minőség végig a kezdetektől

A Snapper minőség valóban legendás. Kiváló összetevők, mint a nagy teherbírású erős acél és a megbízható motor technológiája.
Ehhez párosul az olyan exkluzív tulajdonság, mint a rendkívüli Disc Drive meghajtás. 

Önre gondoltunk

Összes fűnyírónkat a felhasználóra gondolva tervezzük. A Snappereket egyszerű beindítani, könnyű használni és átalakítani oldalkidobósból mulcsozóvá vagy gyűjtőzsákossá. A vásárlónak vonzó opciók széles választékát kínáljuk, a gyepseprőtől a Ninja mulcsozó késekig. A karbantartás minimális.
Ha javításra van szükség, a Snapperek könnyen szervizelhetők - a mi fűnyíróink nem eldobhatók!

 

Ügyfélszolgálat
Szénási Károly
20/418-47-30

info@kertitop.hu

Személyes átvétel
üzletünkben:

2462 Martonvásár
Kuti András u. 1.
(7-es főút 29-es km)
H - P : 7-17
Szombat: 7-12
Kiemelt gyártók és partnerek

Oleo-Mac

 

Oregon

 

 

Kramp

 

Briggs and Stratton

 

Felco