Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ ELFOGADOM

Fűnyíró választékunk

Többféle fűnyíró típus kedvező áron

Az alábbiakban fűnyíró termékeinket tekintheti meg. Négyféle típust forgalmazunk, a legelterjedtebb tolókaros fűnyírók mellett a nagyobb területekhez ajánlott ráülős fűnyíró traktorokat, valamint a legújabb, gyepek gondozására alkalmas automata fűnyíró robotokat, illetve magasgazvágókat is talál kínálatunkban.

Fűnyíró minden igényhez

A fűnyíró kiválasztása előtt fontos felmérnie a gondozott terület nagyságát, és ez alapján meghoznia döntését. A felhasználás módja hasonlóképpen befolyásolhatja a választást. Kisebb, legfeljebb 2000 négyzetméter területű kertek rendszeres karbantartásához egy tolókaros fűnyíró vagy egy fűnyíró robot a megfelelő választás. Ennél nagyobb zöldfelületeken végzett rendszeres fűnyíráshoz mindenképpen a fűnyíró traktor használata az ajánlott. Ha gyakran kell elhanyagolt, ritkán gondozott kertekben dolgoznia, érdemes beszereznie egy magasgazvágót.

A fűnyíró gépek mellett fűszegélynyíró és sövényvágó eszközöket is forgalmazunk.

Rendezés:

Kisebb ház körüli kertek ápolására 300 méteres kerületig és 2 200 m2 területig

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

 

509.900 Ft

Robot fűnyíró, mely alkalmas kisebb ház körüli kertek ápolására 300 méteres kerületig és 2 200 m2 területig

2015-ös fejlesztés !!!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

715.900 Ft

Benzinmotoros fűgyűjtős traktor

 

 

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

1.036.290 Ft

AJÁNDÉK Speciális olaj 4 ütemű motorokhoz !!!

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Rendkívül erős, könnyen kezelhető magasgazvágó ház körüli használatra

1.299.900 Ft

AJÁNDÉK Speciális olaj 4 ütemű motorokhoz !!!

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Professzionális motoros magasgazvágó ház körüli használatra

 

1.499.900 Ft

COMPACT ZERO TURN hátsó kidobós fűnyíró traktor mulcsozó rendszerrel

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Szabadalmaztatott futómű technológia, magas teherbírású Hydro-Gear® hajtómű rendszer, külön a motor számára készített ZERO TURN alkalmazás

3.199.000 Ft

COMPACT ZERO TURN hátsó kidobós fűnyíró traktor iCD™ vágóasztal technológiával és mulcsozó rendszerrel

INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

 

Szabadalmaztatott futómű technológia, iCDTM vágóasztal technológia, magas teherbírású Hydro-Gear® hajtómű rendszer, külön a motor számára készített ZERO TURN alkalmazás

3.490.000 Ft

Hátul kidobós fűnyíró traktor iCD™ vágóasztal technológiával és mulcsozó rendszerrel

INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Szabadalmaztatott futómű technológia, iCDTM vágóasztal technológia, dízel motorral, hosszú élettartamú zsírozható kasza agyakkal és még hatékonyabb munkavégzéssel kiegészülve.

5.999.000 Ft

Mikor és milyen gyakran nyírjuk a füvet?

Nyáron hetente ajánlott a fűnyíró használata. Nemcsak azért, hogy a gyep ápoltnak tűnjön. Ha ritkábban vágjuk a füvet, a különféle gyomnövények hamar erőre kapnak, és ez nem tesz jót a pázsit minőségének. A gyakran nyírt fű szálai azonban megerősödnek, és így képesek elfojtani a nem szívesen látott gyomokat. A fű növekedési szakaszában – májusban és júniusban – jó, ha gyakrabban kerül elő a fűnyíró. Ilyenkor akár hetente kétszer is érdemes levágni a füvet. Az időjárás is fontos tényező. Ideális, ha meleg és párás időben ejti meg a fűnyírást. Forró, száraz időszakban a fű lassabban nő, ezért ilyenkor elég ritkábban vágni.

Oleo tolókaros fűnyíró Robot fűnyíró

Milyen fűnyírót válasszon?

Ahogyan fentebb is említettük, a kert nagysága fontos befolyásoló tényező a megfelelő típus kiválasztásának szempontjából. Persze a kényelem sem elhanyagolható. Ha gyakran kell nagy, összefüggő területen ápolnia a pázsitot, az önjáró modelleket ajánljuk. Már egy óra fűnyírás is fárasztó lehet, de megkönnyítheti magának a munkát a hátsókerék-meghajtással.

Tolókaros fűnyíróval Magasgazvágó


Nagy kérdés, hogy benzines vagy elektromos típust vásároljunk. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai is. Az elektromos fűnyíró használata egyszerűbb és könnyebb, ezért időseknek és hölgyeknek ezeket javasoljuk. Viszont a benzines fűnyíróval nem kell kerülgetnie a kábelt, vagy attól tartani, hogy túlságosan eltávolodik a konnektortól. Számolni kell azonban a benzinmotor karbantartásával, illetve azzal, hogy ezek berántása nagy erőkifejtést igényelhet. Cserébe a benzines gépek nagyobb teljesítményűek, és gyorsabb fűnyírást tesznek lehetővé.

Fűnyíró traktor Oleo fűnyíró

Ügyfélszolgálat

20 / 418-47-30

Személyes átvétel
üzletünkben:

2462 Martonvásár
7-es főút 29-es km
H - P : 7-17
Szombat: 7-12
Kosár
0 árucikk
Hasznos információk