Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

A zöldellően egészséges gyepszőnyeg titka: minőségi kertgondozó gépek

Hagyományos, tolókaros fűnyíró

A hagyományos tolókaros fűnyírót biztosan nem kell bemutatni, viszont korszerű fűnyíróink kiemelkedő teljesítménye és vonzó termékjellemzői Önt is meg fogják lepni. Formatervezett benzinmotoros vagy elektronikus fűnyíróink segítségével a fűnyírás gördülékeny, biztonságos, összességében kifejezetten élvezetes munkává válik. Válasszon igény szerint a kis, közepes vagy nagy (2000 m2) nagyságú kertek gondozásához javasolt gépek közül, és élvezze a gyors munkavégzés által felszabadult szabadidejét! 

tolókaros fűnyíróink

Ráülős fűnyírók/fűnyíró traktorok

A ház körüli vagy professzionális kertgondozás legkényelmesebb alternatívája, ha fűnyíró traktorba pattanunk, különösen akkor, ha óriási parkról, telekről, vagy sportpályáról van szó. Stabilitás, tartósság, maximális és kiegyensúlyozott teljesítmény: újgenerációs fűnyíró traktoraink a legmagasabb kertészeti elvárásoknak is megfelelnek, és igényes, ragyogó gyepszőnyeget varázsolnak a kívánt területre. Győződjön meg róla kistraktor kínálatunk feltérképezésével!

ráülős fűnyírók

Fűnyíró robotok

A takarító robotok után megérkeztek a fűnyíró robotok is, melyek vezérlése intuitív LCD képernyőn keresztüli programozással történik. Az automatikus vágásmagasság-állítás és nagy teljesítményű akkumulátor gondoskodik arról, hogy a robot működése folyamatosan optimalizált lehessen. Jelöljön ki fűnyíró zónákat, határozza meg a fűnyírás kívánt intervallumát és időszakát, és az intelligens fűnyíró robot elvégzi Ön helyett a piszkos munkát!

fűnyíró robotok

Magasgazvágók

Éveken keresztül elhanyagolt telek? Dzsungelszerű bozótos? Van, amivel a legerősebb fűnyíró „tankok” sem bírnak: itt lépnek közbe az intenzív vágóerejű magasgazvágók, melyek rendkívül ellenálló hajtóművel és kidolgozással biztosítják az erőteljes vágást akár 5000 m2-t meghaladó területeken is. Állítható kormányukkal és ergonomikus vezérlőkarjaival ezek a magasgazvágók kényelmes és hatékony kerttisztítást tesznek lehetővé.

magasgazvágók

Fűszegélynyírók

Biztosan tapasztalta már, hogy hiába a legkiválóbb, legprecízebb fűnyíró, bizonyos nehezen elérhető részek gondozása szinte már megoldhatatlan feladatnak tűnik. Ehhez nyújt segítséget a speciális fűszegélynyíró gép, mely kifejezetten pázsittisztításra és szegély kialakításra lett tervezve. Tipp: legelőször a szegélynyírást végezze el, majd jöhet a fűnyírás nagyja – ily módon a fűszegénynyíró által eltávolított füvet a fűnyíró össze tudja majd gyűjteni. 

fűszegélynyírók

Gyepszellőztetők

Az egészségtől ragyogó pázsit titka, ha még a tavaszi fűnyírás vagy füvesítés előtt gyepszellőztetést végzünk a talajon – a tél közben megsárgult fűszálak, valamint a mohás, gyomnövényes réteg jelzi, hogy a víz nem képes a talaj alsóbb rétegeibe szivárogni. A professzionális gyepszellőztető kiváló megoldást nyújt a talaj „tornáztatására”: használata révén a levegő, a pára, és a víz optimális mértékben tudja majd a csodaszép fűtakaró növekedését segíteni. Minderről a megbízható motor, az állítható magasság és az edzett acél pengék gondoskodnak.

gyepszellőztetők

Sövényvágók

A sövényvágó lelke a kiváló minőségű penge, szíve pedig a bivalyerős motor. Könnyű és erőteljes sövényvágóink biztosítják még a legsűrűbb dísznövényzet, bokorfal pontos és akadálymentes nyírását is. A felhasználó kényelme kiemelten fontos, ezért sövényvágóink rezgéscsillapító és ergonomikus kialakítással biztosítják, hogy a kertgondozási munka hosszú távon is gyerekjáték maradjon.

sövényvágók

Bozótvágók

Árkon, bokron túl… Nagy teljesítményű, prémium minőségű bozótvágóink alkalmazása olyan kihívást jelentő területeken javasolt, melyen a hagyományos, tolókaros fűnyírók már beadják a törülközőt. Sűrű fűcsomók, kisebb cserjék, árkos övezet? A ház körüli vagy professzionális kertgondozást jelentősen megkönnyítik bozótvágó eszközeink, melyek kezelése a könnyű testnek és a rezgéscsökkentésnek köszönhetően biztonságos és egyszerű.

bozótvágók

Ügyfélszolgálat
Szénási Károly
20/418-47-30

info@kertitop.hu

Személyes átvétel
üzletünkben:

2462 Martonvásár
Kuti András u. 1.
(7-es főút 29-es km)
H - P : 7-17
Szombat: 7-12
Kiemelt gyártók és partnerek

Oleo-Mac

 

Oregon

 

 

Kramp

 

Briggs and Stratton

 

Felco