Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

A Heron 1 + 1 év garancia feltételei

A HERON termékek a gyártás során többszörös ellenőrzésen esnek át. Amennyiben mégis meghibásodna a készülék, kérjük forduljon a legközelebbi szervizhez.

Tapasztalatunk szerint, ha a karbantartásokat rendszeresen és szakszerűen elvégzik, a HERON termékek több ezer üzemórán keresztül kifogástalanul működnek.

Ezért is vállalunk minden HERON termékre 1+1 év garanciát.

Az 1 év kötelező jótálláson felül, plusz 1 év garanciát biztosítunk abban az esetben, ha a készülék karbantartását rendszeresen és szakszerűen elvégezték.

Minden HERON termék esetében a garanciavállalás ideje a vásárlás dátumától indul. A karbantartásokat az üzemóra állás alapján; a használati útmutatóban vagy a szervizlapon leírtak szerint kell elvégezni.

A plusz 1 év garancia feltétele a következő:

  • Az első karbantartást a helyi szerviznek kell elvégezni. Ennek munkadíját az importőr átvállalja.
  • Közbülső karbantartásokat a szervizlapon vagy a használati útmutató szerint a felhasználó vagy más szerviz is elvégezheti.
  • A vásárlástól számított 13. hónapban vagy a megadott üzemóraszám elérésekor esedékes nagy karbantartást ismét a helyi szerviznek kell elvégezni.
  • A további karbantartásokat a felhasználó vagy más szerviz is elvégezheti.

A mindenkor aktuális szervizhálozat a www.heron.hu oldalon elérhető.

Ügyfélszolgálat
Szénási Károly
20/418-47-30

info@kertitop.hu

Személyes átvétel
üzletünkben:

2462 Martonvásár
Kuti András u. 1.
(7-es főút 29-es km)
H - P : 7-17
Szombat: 7-12
Kiemelt gyártók és partnerek

Oleo-Mac

 

Oregon

 

 

Kramp

 

Briggs and Stratton

 

Felco