Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ

Szállítás

Futárszolgálat

A belföldi csomagokat az MPL futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol az adott intervallum nagyobb részében tartózkodik valaki). Ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem hónap végén vagy egy Önnek biztosan megfelelő (az általunk vállalt szállítási határidőt követő!) napon szállítsuk, kérjük, ezt jelezze a megjegyzés rovatban! Így összevonhatja több rendelését, és szállítási költséget takaríthat meg. Korábbi és újabb rendelésének együttes kiszállítására akkor van lehetőség, ha a korábbi rendelés még nem került csomagolásra.

Magyarországon érvényes szállítási áraink:

  • 0-19 999 Ft rendelési összegig :        990 Ft-tól
  • 20 000 Ft értékű rendelés felett :      ingyenes

 

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén szállítási költséget természetesen nem számítunk fel. A személyes átvétel lehetőségét azonban csak akkor ajánlja fel rendszerünk, ha a szállítási adatoknál Magyarország van megadva vagy egyáltalán nincs ország kiválasztva.

 

Átvétel több mint 2500 Postán és 55 MOL kúton

Az ország legkiterjedtebb kézbesítési hálózatával állunk rendelkezésére. Rendelését már több mint 2500 PostaPonton és 55 MOL PostaPonton is átveheti
A szállítási árai PostaPontokra és MOL PostaPontokra:

    0-19 999 Ft rendelési összegig:   890 Ft-tól

    20 000 Ft értékű rendelés felett:  ingyenes

A maximális súlyhatár PostaPonton 30 kg, MOL PostaPonton 20 kg. Az összeállított rendelések az értesítést követő munkanap reggelétől, 10 munkanapon keresztül átvehetőek.
A csomag átvételéhez kérjük, vigye magával személyi igazolványát vagy más személyazonosító okiratát. Amennyiben cégnévre szól a számla, céges dokumentum bemutatása szükséges!

 

 

 

Ügyfélszolgálat
Szénási Károly
20/418-47-30

info@kertitop.hu

Személyes átvétel
üzletünkben:

2462 Martonvásár
Kuti András u. 1.
(7-es főút 29-es km)
H - P : 7-17
Szombat: 7-12
Kiemelt gyártók és partnerek

Oleo-Mac

 

Oregon

 

 

Kramp

 

Briggs and Stratton

 

Felco